Mystery Reels

Mystery Reels -kolikkopelin ilmaiskierroksia jakava onnenpyörä!

05-04-2019

Monessa kolikkopelissä voi käynnistyä välillä ilmaiskierrostoiminta. Kaikista yleisin tapa voittaa niitä on se, että peliin ilmestyy tarvittava määrä joko Scatter- tai Free Spins -nimisiä symboleita. Yleensä vähin tarvittava määrä on kolme kappaletta. Joissakin kolikkopeleissä niitä voittaa enemmän, jos symboleita ilmestyy enemmän kuin kolme. Myös pelissä Mystery Reels on tarjolla ilmaiskierroksia ja niitä voittaa tämän tutun tavan kautta eli pelin Free Spins -symboleita tarvitaan siihen vähintään kolme kappaletta. Mutta se määrä selviää vasta tämän jälkeen, joten pelissä on myös erikoisempi osa, jolla ilmaiskierroksen saadaan. Tässä tavassa on mukana onnenpyörä, jonka avulla ilmaiskierrosten määrä saadaan selville. Peli löytyy esimerkiksi Mr Green -nettikasinon pelivalikoimista!

Hanki Mystery Reel -pelin onnenpelistä jopa 40 ilmaiskierrosta kerralla

Kun Mystery Reels -peliin ilmestyy kolme ilmaiskierrossymbolia, pääsee pelaaja tekemään tärkeän valinnan. Silloin voi joko ottaa vastaan 8 ilmaiskierrosta tai käynnistää pelin onnenpeli. Jos valitsee onnenpelin, tulee esille pelin onnenpyörä. Sen ensimmäisellä pyöräytyksellä voi voittaa jopa 20 ilmaiskierrosta, toisella kierroksella jopa 30 ilmaiskierrosta ja kolmannella kierroksella jopa 40 ilmaiskierrosta. Mutta määrä voi jäädä myös pienemmäksi. Tästä voittaa vähintään 4 ilmaiskierrosta. Kun panoksena ovat ne 8 ilmaiskierrosta, pitää tässä varautua siihen, että voi saada myös vähemmän ilmaiskierroksia. Moni varmasti ottaa mielellään tämän riskin, koska mahdollisuus on paljon suurempien ilmaiskierrosmäärien voittoon.

Mystery Reels on myös muillakin tavoilla erikoinen kolikkopeli

Tämä ilmaiskierroksia arpova onnenpyörä ei ole suinkaan ainoa pelin erikoisuus. Sen huomaa jo heti pelin käynnistymisen jälkeen. Pelin rakenne on todella erikoinen. Se on niin erikoinen, että pelin rivien määrää ei voi edes laskea. Kiekkoja löytyy kuusi kappaletta, joka sekin on vähän harvinaisempi määrä. Koska pelin symbolit ovat erikorkuisia, ei rivejä voi oikein laskea. Siitä tulee varmasti pelin nimikin, joka viittaa mysteerisisiin kiekkoihin eli niissä olevia rivejä ei ole kaikissa samaa määrää. Tässä pelissä voi voittaa panoksen jopa 10 000 kertaisena ja voitonmahdollisuuksia on peräti 117 649 kappaletta, joten pelistä löytyy monta muutakin syytä pelata sitä kuin vain nämä ilmaiskierrokset!

Mystery Reels kolikkopeli