Piggy Riches Megaways kolikkopeli

NetEnt on julkistanut uuden kolikkopelin nimeltään Piggy Riches Megaways!

27-01-2020

Piggy Riches on hauska ja mielenkiintoinen kolikkopeli. Nyt tämä peli on saanut jatkoa. NetEnt on nimittäin julkaissut pelin nimeltään Piggy Riches Megaways. Tässä pelissä on tähän vanhempaan peliin verrattuna paljon enemmän voittomahdollisuuksia, joka esitetään jo pelin nimen perässä. Muutakin eroa löytyy, vaikka peli näyttää ensin vain venytetyltä Piggy Riches -peliltä. Tämä rikas possu taitaa olla entistä rikkaampi, koska voitot ovat entistä suurempia. Peli on ihan uusi. Sitä pääsee pelaamaan jo esimerkiksi Bethard -pelisivustolta. Kun nyt katsot tämän pelipaikan kasinon uusien pelien listaa, löydät tämän pelin listan ensimmäisenä. Tässä alla ensin esitietoja tästä uudesta pelistä, jonka lukemisen jälkeen haluat varmasti mennä itsekin kokeilemaan tätä peliä!

Piggy Riches Megaways -pelissä on peräti 117 649 erilaista pelikuviota!

Jokaiselle pelin kuudelle kiekolle voi ilmaantua jopa seitsemän pelisymbolia. Se tarkoittaa uskomattoman monta erilaista pelikuviota. Niitä löytyykin huikeat 117 649 kappaletta. Ilmaiskierrosten ystävillekin peli tarjoaa mukavan yllätyksen. Niitä voi voittaa, mutta erikoisen mukavalla tavalla. Ensin aloitetaan sillä perinteisellä tavalla, jossa peliin pitää ilmestyä vähintään kolme Scatter -symbolia. Kun niin käy, pelissä päästään pyörittämään onnenpyörää. Se voi antaa kerralla jopa 22 ilmaiskierrosta. Mutta samalla saadaan selville toinenkin mahtava asia. Nimittäin näille ilmaiskierroksille arvotaan myös voittokerroin. Se voi olla jopa 10. Joten paras vaihtoehto on 22 ilmaiskierrosta, joiden voitot saadaan kymmenkertaisena.

Piggy Riches Megaways -pelin muita voittoja ja erikoisvoittoja

Pelissä voi voittaa muutakin erikoista kuin ilmaiskierroksia. Pelissä on mm. Wild -symboleita, jotka ovat nimeltään megasymboleita. Ne voivat peittää kokonaisia rullia, jolloin voittoja on tiedossa aika suurella todennäköisyydellä. Samalla voitot saadaan myös erilaisten kertoimien kautta. Kertoimet voivat olla vaikkapa kaksi tai seitsemän. Tämä peli on täynnä voittoja, joita saadaan voittokertoimilla. Jos pidät pelistä Piggy Riches, pidät tästäkin pelistä. Pidät tästä pelistä ehkä jopa enemmän, koska se on monessa suhteessa vähän parempi kuin edeltäjänsä. Se on suurempi, siinä on enemmän voittomahdollisuuksia ja enemmän erikoisvoittoja. Ja pelin jokainen voitto antaa uuden mahdollisuuden voittoon. Joten tämä on ehkä uusi lempipelilisi!

Piggy Riches Megaways