Reel Thrill Mr Green

Osallistu Mr Greenillä ilmaiskierrospalkintoja jakavaan kampanjaan!

02-01-2020

Tässä kuussa eli koko tammikuun 2020 ajan pääset mukaan kampanjaan, jossa jaetaan suuri määrä ilmaiskierroksia. Tämä mahdollisuus palkintojen voittoon annetaan Mr Green -nettikasinolla. Ehdit vielä hyvin mukaan, koska kuu on vasta ihan alussa. Tällä tavalla pääset hyvin vauhtiin etujen hankinnassa tälle vuodelle. Voi liittyä mukaan vaikka joka päivä, mutta sekin riittää että liityt silloin kuin se sinulle itselle sopii. Aamulla ei tarvitse herätä aikaisin tämän takia, koska kampanjan kisat alkavat vasta iltaisin. Iltojen aikana alkaa useampi kisa, joissa jokaisessa jaetaan ilmaiskierroksia, joten niitä voitetaan todella suuri määrä tämän kampanjan loppuun mennessä. Jokaisessa kisassa jaetaan 1000 kierrosta ja osassa tuplamääriä toisiin kisoihin verrattuna. Jokaisesta löytyy joko 10 tai 22 voittajaa. Voit liittyä mukaan vaikka jo tänään illalla alkaen kello 19!

Buustatut Reel Thrillit joka ilta koko tammikuun ajan!

Tämä kampanja alkoi heti tämän vuoden ensimmäisenä päivänä ja se kestää koko tammikuun ajan eli 31. tammikuuta asti. Koko sen ajan käynnistyy joka ilta kisoja. Aamulla ja päivällä ei tapahdu mitään, mutta joka ilta alkaa tapahtua ja oikein kunnolla. Kisoja käynnistyy iltojen aikana aina kun kello on 19, 21, 22, 23 tai 00. Jokaisessa ei pelata samoja kolikkopelejä, joten mihinkään peliin ei tulla kyllästymään. Osallistu jo vaikka tänään illalla ensimmäiseen kisaan!

Jaossa on 1000 ilmaiskierrosta per kisa!

Jokaisessa kisassa jaetaan 1000 ilmaiskierrosta. Kun on kyse kello 19–20 välisestä kisasta, jaetaan niissä tuplasti ilmaiskierrospalkintoja. Kello 21 alkavassa kisassa jaetaan 1000 ylimääräistä kierrosta. Ja illan lopuissa kisoissa jaetaan tuplasti ilmaiskierroksia. Jos ilmaiskierroksia jaetaan 22 parhaalle, ensimmäisellä sijalla oleva voittaa niitä 250 kappaletta. Toinen sija saa 150 kierrosta ja kolmas sija voittaa 100 kierrosta. Muille sijoille on tiedossa vähintään 25 ilmaiskierrosta. Jos voitat ilmaiskierroksia, muista käyttää ne viikon sisällä niiden saamisesta. Se ei varmasti tule olemaan ongelma. Voit pelata näissä turnauksissa myös bonusrahalla. Aloita jo tänään ja voit voittaa jo ensimmäiset ilmaiskierroksesi!

Reel Thrill