Tower Tumble kolikkopeli

Pelaa iGamen uutta Tower Tumble -peliä, jossa voit tehdä ilmaiskierrosvalintoja!

13-11-2019

Monessa kolikkopelissä voi voittaa ilmaiskierroksia. Suurimmassa osassa niitä voitetaan ja käytetään samanlaisilla tavoilla. Eli niiden voittaminen vaatii kolme Free Spins tai kolme Scatter -symbolia riippuen kumpaa erikoismerkkiä pelistä löytyy. Määrät vaihtelevat paljon. Niitä voi voittaa kerralla muutaman tai jopa kymmeniä. Kierrokset käynnistyvät automaattisesti tai heti kun on painanut nappia. Yleensä niiden aikana saadut voitot kerrotaan jollakin voittokertoimella. Tämä perinteinen tapa on ihan mukava. Mutta jos kaipaat mukaan vähän erikoisempaa toimintaa, kannattaa mennä pelaamaan iGame -nettikasinolle juuri saapunutta peliä. Pelin nimi on Tower Tumble ja siinä ilmaiskierroksiin liittyy hiukan erikoisempaa toimintaa!

Kun voitat ilmaiskierroksia, saat ensin tehdä mukavan valinnan!

Tämän pelin ilmaiskierroksiin liittyy erikoinen tehtävä. Kun voitat pelissä ilmaiskierroksia, saat ensin tehdä valinnan. Vaihtoehtoja löytyy kolme kappaletta. Ne ovat nimeltään Lisätyt kertoimet, Lisätyt kertoimet & lisäkierrokset ja Lisäkierrokset. Nimet kertovat jo paljon siitä, että mitä niiden valintaan liittyy.

Jos valitse ensimmäisen eli Lisätyt kertoimet, saat aloittaa 5 ilmaiskierroksella. Pääset etenemään seuraavalle tasolle, kun olet tuhonnut kaikki perustason puuruudut. Sen jälkeen uusi taso kasvattaa voittokerrointa ja antaa ilmaiskierroksia 5 lisää.

Lisätyt kertoimet & lisäkierrokset antavat sinulle 8 ilmaiskierrosta. Etenet samalla tavalla kuin ensimmäisessä vaihtoehdossa ja saa taas 8 ilmaiskierrosta lisää, kun saat tuhottua tason kaikki puuruudut. Kolmannessa vaihtoehdossa saa aloittaa 10 ilmaiskierroksella. Siinäkin edetään samalla tavalla ja saadaan 10 ilmaiskierrosta lisää puuruudukkojen tuhoutuessa.

Peli on jo ulkoasultaankin erikoinen kolikkopeli!

Tämä peli ei ole tavanomainen peli oikeastaan millään tavalla. Pelin rakenne on erikoinen. Siitä löytyy ensin ristin mallinen pelikenttä. Sitä voi avata lisää pelin voittojen kautta. Kun kaikki ruudukot ovat auki, on pelissä silloin kuusi rullaa ja kuusi riviä. Ja kun koko peli on auki, on voitettu ilmaiskierroksia. Kun pelissä saa voiton jokin elementtiruudun viereen, on voitettu elementtitoiminto. Se voi liittyä veteen, ilmaan, tuleen tai maahan. Tämä peli tulee varmasti olemaan yksi erikoisimmista kolikkopeleistä, jota olet koskaan pelannut!

Tower Tumble kolikkopeli